23948sdkhjf

Valvoline Oil AS styrker laget med ny forretningsutvikler innen industri

Valvoline Oil AS ansetter industriveteran Tor Ødegård, og rigger selskapet for vekst i nye forretningsområder.

Tor Ødegård kommer fra Interkit og har omfattende erfaring fra olje- og gassindustrien hvor han har arbeidet i mer enn 30 år.

Han har jobbet med blant annet store offshore og drilling-prosjekter for nasjonale og internasjonale selskaper.

Industri

Nå tar han med seg verdifull erfaring og kunnskap inn i rollen som forretningsutvikler jnnen industrisegmentet i Valvoline Oil AS. Det er daglig leder, Ariane Struyf svært fornøyd med.

– Samarbeidet vi inngikk med produsenten Brugarolas i fjor har utvidet produkttilbudet vårt betraktelig, og gjør oss i stand til å levere til helt nye segmenter innen industri. Tor blir helt sentral når vi skal vokse i nye forretningsområder, og vi er svært glade for å få en så erfaren og kunnskapsrik ressurs på laget, sier hun.

Ødegård er allerede godt i gang, og ser frem til å ta fatt på nye utfordringer.

Opptatt av hydraulikk

– Jeg har alltid vært opptatt av hydraulikk, og når muligheten til å jobbe med forretningsutvikling i et selskap som Valvoline Oil AS, var jeg ikke i tvil. Her får jeg jobbe med produkter av ypperste kvalitet og meget dyktige mennesker, og samtidig bruke min kunnskap om industrisegmentet til å utvikle selskapet. Det kjennes som en veldig naturlig match, sier han.

– Valvoline Oil AS med sine lange tradisjoner er i dag godt etablerte innen flere segment. Valvoline Oil AS er nok ikke en like kjent merkevare der jeg kommer fra. Jeg ser virkelig frem til utfordringen med å utvide tilstedeværelsen innen industrisegmentet, og bygge merkevaren vår. Våre store ambisjoner gir meg motivasjon og inspirasjon, sier Ødegård.

Ansettelsen av Ødegård er ikke den eneste endringen som skjer i selskapet på Skedsmokorset.

Mye som skjer

– Mye har endret seg siden oppstarten av selskapet for over 60 år siden. Det er fremdeles mye som beveger seg, men på nye måter og med nye krav. Målet vårt er å ligge i forkant, og hele tiden utvikle oss. Endringene vi gjør nå sikrer at vi er godt rigget for å hjelpe kundene våre på best mulig måte fremover, forteller Struyf.

Kilde: Pressemelding fra Valvoline Oil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078