23948sdkhjf

Hydroniq Coolers tildelt rammevatale for utstyrsleveranser til tankskip

Pumpesystemspesialisten Framo har tildelt Ålesund-bedriften Hydroniq Coolers en rammeavtale for å levere rørkjølere til bruk i Framos hydrauliske pumpesystemer som leveres til middels store (MR) tankskip.

Ifølge rammeavtalen skal Hydroniq Cooler levere rørkjølere som integreres i Framos pumpesystem og brukes til å kjøle ned oljen i de hydrauliske pumpene.

Framo leverer pumpesystemer til flere ulike typer tankskip.

Ny linje

– Vi har utviklet en ny linje med rørkjølere som er mindre i diameter og mer kompakte enn tidligere. Disse passer bedre til behovene til Framo, som konstant ser på muligheten til å gjøre pumpesystemene mer kompakte ettersom mindre vekt betyr både lavere kostnader og utslipp, sier Lars Elling Gloppholm, salgssjef for ettermarked hos Hydroniq Coolers.

Hydroniq Coolers har spesialisert produksjonen av varmevekslere for å muliggjøre kundetilpassede løsninger som baserer seg på standardmodeller av varmevekslere. Hydroniq Coolers tilbyr mer enn 200 standardmodeller av rørkjølere, med kjøleflater fra 0,2 til 350 kvadratmeter og diameter på mellom 139 og 711 millimeter.

10 rørkjølere

Framo har allerede gjort de første bestillingene under rammeavtalen, på totalt 10 rørkjølere.

Hydroniq Coolers skal produsere og sammenstille rørkjølerne på selskapets hovedanlegg på Ellingsøy utenfor Ålesund. Utstyret skal leveres til Framo Fusa som er et produksjonsanlegg for marine pumpesystemer som ligger sydøst for Bergen.

Lars Elling Gloppholm, Hydroniq Coolers.

– Framos lastepumpesystemer er kjent for å muliggjøre høy fartøysutnyttelse, rask lossing, effektiv stripping og mindre slop-behandling. Å bli valgt som en av Framos foretrukne leverandører av rørkjølere sier derfor noe om kvaliteten på produktene våre og leveranseevnen vår, legger Lars Elling Gloppholm til.

Hydroniq Coolers AS er leverandør av kjølevannsløsninger og varmevekslere til skipsbyggingsmarkedet og utvalgte landbaserte anlegg.

 

Kilde: Pressemelding fra Hydroniq Coolers

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079