23948sdkhjf

Enhanced Drilling sikrer en femårskontrakt med Equinor

Norske Enhanced Drilling sikrer seg en ny femårskontrakt med Equinor.

Avtalen inkluderer bruk av alle Enhanced Drilling-teknologier.

Denne rammeavtalen, som trådte i kraft 1. februar 2024, er den første i sitt slag for Enhanced Drilling. Den er for operasjoner på den norske kontinentalsokkelen, med en intensjon om global bruk i fremtiden.

Utvidelse av samarbed

- Vi er glade for å kunngjøre fortsettelsen og utvidelsen av vårt varige samarbeid med Equinor gjennom denne omfattende rammeavtalen, sier Kjetil Lunde, administrerende direktør i Enhanced Drilling.

- Vi ser frem til å utnytte våre banebrytende teknologier, inkludert CTS, RMR, MPC, EC-Drill og EC-Drill dual MPD, for å forbedre Equinors operasjonelle effektivitet og bidra til suksessen til prosjektene deres. Vi er begeistret for samarbeidsmulighetene som ligger foran oss for å forme fremtiden til olje- og gassindustrien, legger han til.

Inneholder

Inkludert i rammeavtalen er EC-Drill, et kontrollert slamnivå-system designet for å regulere brønnhulltrykket, ved å bruke en undervannspumpe koblet til stigerøret. Systemet opererer sammen med undersjøiske ringformer for å sikre full trykkkontroll i alle deler av brønnen.

Enhanced Drilling vil også levere skjæretransportsystemet (CTS), som fjerner borekaks fra brønnområdet under topphullsboring på halvt nedsenkbare rigger og oppryddingsoperasjoner på havbunnen.

Kilde: Offshore-energy.biz

Kilde: Offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095