23948sdkhjf

Kongsberg Maritime med Ulstein-kontrakt

Kongsberg Maritime har sikret kontrakter med Ulstein Verft om å levere integrert utstyrspakke til fire nye toppmoderne CSOV-er

To av de 90 meter store CSOV-ene for vindkraftverk bygges for Bernhard Schulte Offshore og to for J.P. Morgan Asset Management - hvert fartøy vil ha K-Line-kontrollsystemer for smart energistyring

Omfattende utstyrsparkke

Kongsberg Maritime vil levere en omfattende utstyrspakke for fire vindpark Commissioning Service Operation Vessels (CSOV), to for Bernhard Schulte Offshore og to for J.P. Morgan Asset Management.

De 90 meter store fartøyene bygges ved Ulstein Verft AS, etter ULSTEIN SX222 design. Kongsberg Maritime skal levere samme utstyrsutvalg til alle fire fartøyene.

Kongsberg Maritime-pakken integrerer US 205 azimuth thrustere tett med K-Power DC Hybrid-løsningen, K-Chief EMS/IAS og resten av K-Line-kontrollsystemene for et nytt nivå av smart energistyring.

Den vil bli styrt fra en moderne og effektiv helintegrert K-Master Bridge-løsning, som dekker K-Bridge Navigation, K-Thrust og et avansert K-Pos W2W DP-system.

Havvindfartøy øker

Sondre Næslund Larsson, Salgsdirektør – Offshore, Kongsberg Maritime, sa:

- Vi er glade for å ha fått tillit fra Ulstein Verft og eierne til å levere et omfattende utvalg av utstyr til deres høykvalitetsfartøy. Etterspørselen etter havvindfartøy øker, og det samme er kravet om at de skal være energieffektive og klare for fremtidige reguleringer, sier salgsdirektør for offshore i Kongsberg Maritime, Sondre Næslund Larsson.

 

- Kongsberg Maritime tilfører et vell av erfaring gjennom effektive elektriske, fremdrifts- og kontrollsystemer. Informasjonsflyten mellom systemene muliggjør ny funksjonalitet for økt effektivitet og økt sikkerhet. Vi ser frem til å samarbeide med Ulstein Verft og eierne mens dette spennende prosjektet utvikler seg, legger han til.

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141