23948sdkhjf

Overflatebehandlingsselskap konkurs

Multi Vedlikehold Drift (MVD) er konkurs. Det er ingen smågutt i bransjen overflatebehandling av metaller som nå legger inn årene.

I 2022 hadde selskapet en omstning på 645 millioner kroner.

Samme år hadde selskapet 177 ansatte.

Stor-gjeld

Men så sent som i januar i år hadde MVD, som er det største selskapet i Multi Industrier-konsernet, en gjeld på 118 millioner kroner, viser rettsdokumenter som E24.no har fått tilgang til.

Nettstedet skriver at hele konsernet har vært under rekonstruksjon, også kjent som konkursbeskyttelse. Konsernet har sitt hovedsete i Tysvær, og har flere selskaper under vingene, deriblant Multi Veldikehold Eiendom og Multi Vedlikehold Rental, i tillegg til MVD.

Overflatebehandling: Multi Vedlikhold Drift drev blant annet med overflatebehandling av metaller. Foto: Fra Multi Industriers hjemmeside

Ifølge Brønnøysundregistrene driver Multi Vedlikehold Drift med overflatebehandling av metaller og annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet.

Likviditetsskvis

Det var tirsdag denne uka at MVD ble slått konkurs.

I slutten av januar ble daglig leder John Steinar Pedersen intervjuet av Haugesunds Avis, og han sa den gang at etter noen gode år, så tapte selskapet en del kontrakter.

-Dermed ble det likviditetsskvis, la han til.

Usikkerhet

Det er nå usikkert hva som vil skje med de ansatte i selskapet, men bobestyrer Håvard Wiker opplyser til E24 at han nå vil vurdere om det er mulig å drive videre av andre.  I tillegg er det en del aksjer man må vurdere hva som skal skje med.

 

Kilde: Proff.no

Kilde: E24

KLIKK for alle artikler i Konkurser nedbemanning permitteringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078