23948sdkhjf

Sverdrup Steel bygger nytt servicesenter i Danmark

Som verdens største leverandør av høylegerte rustfritt stål, bygger Sverdrup Steel et nytt servicesenter i Danmark med sterkt fokus på bærekraft og HMS.

Servicesenteret i Horsens skal romme 13.000 kvadratmeter med det nyeste innen prosessering, containerlasting, distribusjon og bærekraftig drift.

Med nye fasiliteter, større lagerbeholdning og utvidet servicetilbud har Sverdrup Steel som mål å imøtekomme de stadig skiftende behovene i industrien.

Nærhet til mange markeder

Kjernen i selskapets ekspansjon er det strategiske valget av Horsens i Danmark. Med umiddelbar nærhet til Europa, Skandinavia og Storbritannia vil man tilby svært effektive logistikkløsninger og rask levering verden over. Denne investeringen vil bli et viktig bidrag til våre fem eksisterende servicesentre i Europa og Asia.

Mats Benson, direktør for forretningsutvikling, understreker denne beslutningen og sier:

- Danmark er det ideelle stedet for utvidelse, med utmerkede forbindelser til alle europeiske markeder. Den nye etableringen gjør det mulig for oss å opprettholde servicestandarder for eksisterende kunder og skaffe oss en konkurransefordel for nye forretningsmuligheter, sier direktør for forretningsutvikling i Sverdrup Steel, Mats Benson.

Kilde: Pressemelding fra Sverdrup Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109