23948sdkhjf

AGR tildelt kontrakt fra Vår Energi

AGR har blitt tildelt en langsiktig avtale for å levere utblåsnings- og brønnkontrollstudier, med tilhørende tjenester, til Vår Energis aktiviteter på norsk sokkel.

I henhold til rammeavtalen skal AGR levere tjenester innen beredskapsplanlegging for utblåsninger, brønnkontroll, magnetiseringstjenester for fôringsrør, og generelle strømningsanalyser.

Femårsperiode

Avtalen gjelder for en femårsperiode, med opsjoner for ytterligere to ettårsperioder (5+1+1). Arbeidet skal leveres av AGRs brønnkontroll- og utblåsingsspesialister i Norge. 

Til å begynne med skal AGR-teamet bistå en borekampanje på syv brønner.

– Vår Energi har spennende planer offshore Norge, og selskapet har en uttalt ambisjon om å være den mest sikre operatøren på norsk sokkel. Å håndtere og redusere risiko knyttet til bore- og brønnkontrolloperasjoner er en vesentlig del av dette. Vi ser frem til å anvende ekspertisen vår for å hjelpe Vår Energi med å nå sine mål, sier Morten Haug Emilsen, leder for brønnkontroll i AGR.  

Mer enn 1800 beredskapsplaner

Globalt har AGRs team levert mer enn 1 800 beredskapsplaner for brønner, og evaluert og håndtert mer enn 85 utblåsningshendelser.

AGR er del av Oslo Børs-noterte ABL Group ASA

Kilde: Pressemelding fra AGR

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109