23948sdkhjf

Norsk firma med stor kontrakt i Brasil

Etter lite oppkjøpsaktivitet i 2023, får det norske firmaet Electromagnetic Geoservices (EMGS) kontrakt på 11,7 millioner dollar med Petrobras.

Den brasilianske statseide olje- og gassgiganten Petrobras har tildelt det norske selskapet Electromagnetic Geoservices (EMGS) en kontrakt verdt omtrent 11,7 millioner dollar for å levere en multiklient-undersøkelse utenfor Brasil.

Største oppkjøpsprosjekt

Kontrakten representerer EMGS’ første oppkjøpsprosjekt utenfor Brasil på nesten 10 år.

Den fullt forhåndsfinansierte multiklient-undersøkelsen forventes å starte i slutten av mars eller begynnelsen av april.

- Ettersom 2023 var et år med liten oppkjøpsaktivitet for EMGS, er vi veldig glade og oppmuntret over en merkbar økning i antall aktive og modne kundediskusjoner for oppkjøpsprosjekter i 2024, sier administrerende direktør i EMGS Bjørn Petter Lindhom.

Optimistiske for 2024

- Basert på disse tidlige signalene, er vi optimistiske på at 2024 vil bli et godt og aktivt år for EMGS. I tillegg til dette prosjektet utenfor Brasil, forventer vi for tiden at det vil være flere oppkjøpsprosjekter på norsk sokkel i år, legger han til.

Petrobras avduket nylig sin nye strategiske plan for perioden 2024-2028, som skisserer at olje og naturgass vil få den største delen av investeringskaken på 102 milliarder dollar. Selskapet sa at de ser på olje og gass som drivere for vekst, noe som vil drive og finansiere energiovergangen til grønnere forsyningskilder.

Kilde: Offshore-energy.biz

Kilde: Offshore-enerby.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125