23948sdkhjf

Hun blir Kongsberg Automotives «nye» konsernsjef

Og det blir hun på permanent basis.

Linda Nyquist-Evenrud har nemlig vært konstituert konsernsjef en periode, men å har styret hos bildelprodusenten utnevnt henne til å bli konsernsjef på permanent grunnlag.

16 års erfaring fra KA

Nyquist-Evenrud er ingen nybegynner i bildel-bransjen, og har mer enn 16 års erfaring fra Kongsberg Automotive (KA). Siden juli 2023 har hun vært midlertidig konsernsjef i selskapet. I en pressemelding fra KA går det fram at hun erkjenner at selskapet har en stor jobb foran seg i årene som kommer.

Nyquist-Evenrud har hatt noen måneder der hun har fått kjenne på det å være konsernsjef, men må får hun altså jobben på permanent basis.

Imponert med godt lederskap

– På vegne av styret er jeg glad for å utnevne Linda Nyquist-Evenrud som selskapets nye konsernsjef. Det nye styret har de siste månedene jobbet tett med Nyquist-Evenrud og fulgt jobben hun har gjort som midlertidig konsernsjef. Hun har særlig imponert med godt lederskap og sin evne til å bygge lag. Vi er overbeviste om at hun er rett person til å ta selskapet fremover og bidra til økt lønnsomhet og styrket kontantstrøm, sier Petter Thostrup, styreleder i Kongsberg Automotive.

 

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Automotive

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062