23948sdkhjf

Gunvor Ulstein utnevnt som konsernsjef i Ulstein Group

I november 2023 kom den tidligere konsernsjefen i Ulstein Group, Gunvor Ulstein, tilbake som konstituert konsernsjef. I et styremøte i Ulstein Group 25. januar 2024 ble hun utnevnt som konsernsjef i Ulstein Group.

Tore Ulstein er styreleder i Ulstein Group, og han er fornøyd med at Gunvor tak på seg rollen som konsernsjef. 

- Gunvor Ulstein representerer tredje generasjon i Ulstein Group. Hun har hatt fleire stillinger i Ulstein, men allerede som 29-åring i 1999 tok hun på seg topplederrollen, en stilling hun hadde i nesten 22 år, fram til 2020. Gunvor representerer kontinuitet, og hun har ledet konsernet gjennom oppturae og nedturer, sier styrelederen..

- Ulsteins strategi er bærekraftig vekst, internasjonalisering og innovasjon. Vi er en solid og langsiktig partner, som bidrar til at kundene våre får økt konkurransefortrinnene og redusert risikoene de møter, fortsetter han.

"I mer enn 100 år har Ulstein levd opp til forventinger i markedet, og har vært nytenkende og nyskapende. Med skaperglede skal vi kombinere ferdigheter, kunnskap og kreativitet for å komme med nye konsept, løsinnger og produkt som kan løfte den maritime sektoren inn i framtiden", heter det i en pressemelding fra Ulstein.

- Gunvor Ulstein er opptatt av å skape resultat sammen med alle våre dyktige ansatte. Vi er trygge på at hun vil spille en nøkkelrolle i å realisere Ulsteinst potensial i årene som kommer, konkluderer Tore Ulstein.

Kilde: Pressemelding fra Ulstein

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078