23948sdkhjf

Kongsberg Automotive på Hvittingfoss vinner kontrakt

Kongsberg Automoto (KA) forlenger to kontrakter til en verdi av 147 millioner euro i estimert levetidsinntekt.

Den ene kontrakten sørger for at de ansatte ved KAs avdeling på Hvittingfoss for nok å gjøre framover.

Kongsberg Automotive (KA) sin Vehicle Dynamics-portefølje har blitt tildelt kontraktsforlengelser til en verdi av 147 millioner euro i estimert levetidsinntekt, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Global produsent av nyttekjøretøy

Disse treårige kontraktene starter i 2024 og tildeles KA av en ledende global produsent av nyttekjøretøy.

Kontraktene gjelder:

V-stag (bakakselfjæring): Det er en av hoveddelene av fjæringen, avgjørende for å kontrollere akselen, øke sikkerheten og sikre kjørekomfort og er satt sammen mellom akselen og chassiset.

Prisen er verdt 76 millioner euro i estimert levetidsinntekt. KAs Koluszki-anlegg i Polen skal produsere og levere produktet.

Hvittingfoss-kontrakt verd 71 millioner euro

Bakaksel Anti-Roll Bar: Den stabiliserer lastebilen, øker sikkerheten og garanterer kjørekomfort. Montert mellom chassis og aksel – den kontrollerer krefter og unngår uønsket bevegelse.

Prisen er verdt 71 millioner euro i estimert levetidsinntekt. KAs anlegg i Hvittingfoss i Norge skal produsere og levere produktet.

- Vi er glade for å kunngjøre disse viktige kontraktsforlengelsene med en av våre største globale kunder, sier David Redfearn, KAs salgsdirektør, og legger til:

- Dette er et tydelig tegn på at vår kvalitet, teknologi og operasjonelle fotavtrykk verdsettes av kundene våre. base og er grunnleggende for våre fremtidige vekstplaner.

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Automotive

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112