23948sdkhjf

SSAB ansetter 800 ferievikarer i Sverige

Også i år følger SSAB tradisjonen med å tilby ferievikarer innenfor ulike virksomhetsområder. De fleste vikariater er ved produksjonsanleggene i Borlänge, Luleå og Oxelösund.

Arbeidsoppgavene ved anleggene varierer, men det er størst behov for operatører innenfor de ulike prosessene innen produksjon, vedlikehold og transport.

Begynte karrieren i SSAB

- Vi håper at både nye ferievikarer og tidligere vikarer søker våre tjenester. Mange som jobber i SSAB i dag begynte sin karriere hos oss som ferievikarer, sier Malin Blank, Director Group HR Development & Competence Sourcing i SSAB.

SSABs ferievikarer kommer fra ulike bakgrunner og har et bredt aldersspenn. Å prøve ut et teknisk yrke tiltrekker mange og for de yngre gir det arbeidserfaring og er en måte å komme inn på arbeidsmarkedet. De siste årene har kvinneandelen økt, noe som er en positiv utvikling da SSAB tilstreber en jevn kjønnsfordeling.

Føler seg velkomne

- En evaluering vi gjorde med fjorårets ferievikarer, blant annet i Luleå, viser at de føler seg velkomne og har lært mye og utviklet seg på arbeidsplassen. Vi er også glade for at så mange kvinner søker, fortsetter Malin Blank.

Ved SSAB i Borlänge vil det være ansatt rundt 300 ansatte, i Luleå rundt 150 ansatte og i Oxelösund rundt 350 ansatte.

Kilde: Pressemelding fra SSAB

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111