23948sdkhjf

TESS Vest passerte 1 milliard i omsetning

Med en økning på 150 millioner og 1 milliard i omsetning, nådde TESS Vest omsetningsrekord i 2023.

– Vi har jobbet målrettet for det lokale næringslivet og har hatt mange oppdrag og høy aktivitet dette året. Spesielt innenfor offshore-segmentet, som er vårt hovedfokus, med Equinor, TechnipFMC og Aker Solutions i spissen, sier regionleder Erlend Gjerdevik.

Spesialisert på det lokale markedet

Gjerdevik forklarer at en viktig del av suksessen har vært de spesialiserte teamene som kjenner markedet, inkludert egen Engineering-avdeling: Ved å ha dedikerte spesialister og fagansvarlige for hvert marked, har vi oppnådd betydelige gjennomslag dette året. Dette inkluderer arbeid med langsiktige innovative løsninger som slangetromler og -stasjoner for offshore-applikasjoner og ubemannede lagre.

Samarbeidet med store industribedrifter i regionen, har også vært avgjørende for omsetningsrekorden.

– Vi er til stede der det skjer både offshore og onshore, og vår lokale tilstedeværelse og totale tilnærming til kunden gjør at vi kan levere en høy servicegrad. Dette er en betydelig suksessfaktor for TESS, legger Gjerdevik til.

Fornøyd: Regionleder for TESS Vest, Erlend Gjerdevik, er fornøyd med utviklingen for selskapet i regionen. Foto: Privat

Besparelser med forsyningsløsninger

Salgsutviklingen har vært positiv ved en rekke servicesentre i regionen, og Gjerdevik forteller om et sterkt fokus på avtaler som gir besparelser for kunden det foregående året. 2023 var også året hvor det første ubemannede lageret offshore ble installert på Equinors plattform Heidrun, med dokumenterte besparelser på 37,4 prosent.

– Vi har i dag 180 lagerløsninger plassert hos kundene, deriblant åtte fullintegrerte Partnershoper, hvor vi er inne og styrer logistikken sammen med kunden på deres lokasjon. Vi ser store verdier av å flytte lagrene våre ut der sluttforbrukeren er.

Gode utsikter for 2024

TESS Vest planlegger flere etableringer i løpet av 2024, deriblant på Hanøytangen, som vil styrke tilstedeværelsen i markedet ytterligere.

– Det vil være mye aktivitet innenfor offshore-markedet fremover både med eksisterende og nye installasjoner, og vi forventer god drift og videre vekst i 2024, avslutter Gjerdevik.

 

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078