23948sdkhjf

DeepOcean med nytt oppkjøp

DeepOcean utvider sitt tilbud innen digitalisering og automatisering av subsea-operasjoner gjennom oppkjøpet av digital transformasjonsselskapet btwn AS.

- Digitalisering av våre undervannstjenester og -prosjekter, autonome kapasiteter og ubemannede fartøy er hjørnesteinene i vår teknologiutviklingsstrategi. Ved å legge til btwns kompetanse og kapasitet vil vi kunne øke denne innsatsen ytterligere til fordel for våre kunder, sier Øyvind Mikaelsen, administrerende direktør i DeepOcean.

Digitale tvillinger

De siste årene har DeepOcean med suksess introdusert digitale tvillinger og animasjoner av undervannsoperasjoner, og autonome inspeksjonsdroner, som en del av sitt undervannstilbud med undersøkelse, IMR og konstruksjonsarbeid.

- btwn vil styrke vårt interne utviklingsteam og kundevendte digitale innovasjonsprosjekter innenfor alle disse områdene. Videre utfyller vårt samarbeid med Remota JV, som tilbyr fjernoperasjonssentre for maritime og offshore operasjoner, dette tilbudet. Vårt primære fokus er å bidra til å redusere driftskostnader og utslipp for operatører av offshore energiressurser, legger Mikaelsen til.

Kilde: Pressemelding fra DeepOcean

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094