23948sdkhjf

Lesjöfors investerer millioner og dobler produksjonskapasiteten

Som et svar på den økende etterspørselen etter tyngre fjærer i store dimensjoner, har Lesjöfors investert mer enn 10 millioner svenske kroner i en varmviklet produksjonslinje i fabrikken i Lesjöfors, Värmland.

Investeringen dobler produksjonskapasiteten for varme-viklede fjærer som brukes i tyngre applikasjoner i energi-, jernbane-, gruve- og kraftproduksjonsindustrien.

Vokst raskt

– Vårt utvalg av tunge fjærer med større tråddiameter har vokst raskt i produktporteføljen vår. Den siste investeringen er et direkte svar på kundenes etterspørsel og forbedrer vår kapasitet og kapasitet for produksjon av varmefjærer i tråd med markedsveksten. På denne måten sikrer vi fortsatt leveranser med høy kvalitet, korte ledetider og god kundeservice som kjennetegner Lesjöfors, sier Ola Tengroth, administrerende direktør i Lesjöfors i en pressemelding.

I store industrier spiller tyngre fjærer en betydelig rolle. Det som er spesielt med investeringen er at prosesslinjen er fra Sør-Afrika og tilpassede elementer fra Kina.

Tyngre fjærer

Lesjöfors har registrert at markedet har et økende behov for tyngre fjærer. Michael Gibbs, leder for Heavy Springs-divisjonen i Lesjöfors, sier i en kommentar:

– Vårt strategiske salgsfokus har sikret en stabil vekst av kvalifisert ny virksomhet som nå kan leveres gjennom den nye maskinen. Vi ser frem til å komme frem til dominans i spesialistsektoren for varmefjærer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079