23948sdkhjf

Carlo Luisi er ny salgssjef hos Maritime Materials Development

Carlo Luisi har tiltrådt stillingen som salgssjef for konseptet Maritime Materials Development, MMD, som lanseres i vinter fra skipsinteriørgruppen Maritime Montering.

Carlo Luisi forlater den amerikanske kabeltransportprodusenten STI Marine etter seks år som deres salgs- og tekniske sjef for Europa.

Karrieren hans inkluderer også stillinger ved Fincanitieri, Somec og Generalmembrane med en MSc i marinearkitektur og marinteknikk fra University of Trieste.

Maritime materialer

- MMD-produktutvalget er et helt nytt konsept av maritime materialer som vi har utviklet ved vår fabrikk i Jiangsu, Kina, forklarer Steffen Birkeland, forretningsutviklingssjef i Maritime Montering.

 -I løpet av de siste 40-noen årene har vi fått mye erfaring med å installere våtenheter, skott- og takpaneler etc, og ønsket å bruke denne førstehåndskunnskapen til å forbedre disse produktene. Vi mener vi har utviklet løsninger som vil øke effektiviteten til installatørene og redusere arbeidstimer og feil, legger han til.

Kelvin Zhang er daglig leder for Maritime Montering China og har det overordnede ansvaret for MMD-serien:

- Vi er veldig glade for å ha noen så erfaren som Carlo på laget vårt, reflekterer Zhang. -Han vil både være mannen å gå til i Europa for alle kunder, og også bidra til vår produktutvikling med sin store kompetanse innen brannforskrifter og testing.

Nytt konsept

MMD ble forhåndspresentert på Marintec-messen i desember, og fikk mye oppmerksomhet for de mange smarte løsningene, den ene er den slanke konseptet våtenhet, som gjør det mulig for designere å lage slankere lugarer og dermed legge til flere lugarer til ett dekk.

MMD vil bli presentert på flere utstillinger rundt om i Europa i år, avslører Maritime Montering i en pressemelding.

Om Maritime Montering:

Maritime Montering ble etablert i Vestland, Norge i 1981, og har vokst til et multinasjonalt selskap representert i åtte land med over 500 ansatte og en omsetning på 50 millioner euro.

Hovedvirksomheten er bygging av fartøysinteriør, alt fra isolasjonsarbeider, gulv, vegger, tak, hytter, møbler, bysse og innredning. Maritime Montering eier også en toppmoderne og moderne møbelfabrikk i Szczcecin, Polen, som er Europas største skipsmøbelfabrikk. I Jiangsu, China Maritime Montering eier en fabrikk som produserer maritime materialer.

Hovedkontoret er i Bygstad, Norge.

Kilde: Pressemelding fra Maritime Montering

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.723