23948sdkhjf

Yngres Stålnettverk utvider med nytt regionskontor i Rogaland

Stålinteresserte i Rogaland samler seg! Yngres Stålnettverk (YSN) utvider med et nytt regionskontor i Rogaland.

- Det er en viktig milepæl for oss å samle unge i stålindustrien i Rogaland i et eget nettverk.
Stålindustrien står sterkt i Rogaland og det er riktig å utvide med et nytt regionskontor akkurat her, sier Aleksander Lundeland, leder av YSN.

Til vervet som regionsleder har YSN valgt Steffen Skinnarland. Han jobber som Customer Success Manager i Nordic Steel på Bryne.

Teknisk erfaring og god med folk

- Jeg gleder meg til å skape et lokalt nettverk for unge i Rogaland, bygge relasjoner og bli kjent med folk som jobber med stål andre steder. Mitt mål er at YSN skal løfte det lokale næringslivet, at vi lærer av og blir inspirert av hverandre. Det ser jeg skikkelig frem til, sier Steffen Skinnarland.

Han er 26 år og er utdannet CNC-operatør. Tidligere har han arbeidet med QA-arbeid i Aarbakke AS. I arbeidet som Customer Success Manager i Nordic Steel er han et bindeledd mellom kunde og bedriften.

- Skinnarland har både teknisk erfaring fra bransjen og har en unik evne til å komme i kontakt med andre og skape gode relasjoner. Vi er sikre på at stålinteresserte i Rogaland nå får en god arena for å møtes, og at de blir godt ivaretatt av Steffen, forteller Lundeland.

Naturlig å utvide i Rogaland

Med det nye kontoret styrker YSN sin tilstedeværelse i regionen. Ønsket er å øke samarbeidet, dele kunnskap og bygge nettverk i stålindustrien. Utvidelsen til Rogaland er en viktig strategisk satsing, både på grunn av regionens betydelige bidrag til den norske stålsektoren, og fordi det er mange medlemmer der.

- Vi utvider i Rogaland for å møte medlemmene sine behov og for å styrke fellesskapet. Det nye regionskontoret vil samle stålinteresserte til aktiviteter og arrangementer. YSN er for alle som er interessert i stål og som er mellom 18 og 35 år. Alle er velkomne, alt fra studenter, ingeniører, arkitekter, kontorarbeidere, fagarbeidere og andre. Vi håper at medlemmene i YSN knytter enda sterke bånd og deler av kunnskapen sin med hverandre, sier Lundeland.

Steffen Skinnarland er glad for å få vervet som regionsleder og kan ikke vente på å komme i gang.

- Jeg er overbevist om at nettverket vil gi oss fordeler i arbeidshverdagen. Innspill og synspunkt som vi deler i nettverket vil utvilsomt styrke stålbransjen. Med eget kontor i Rogaland og planer om flere lokale treffpunkt håper jeg på enda flere medlemmer lokalt, sier Skinnarland.

Om YSN
Yngres Stålnettverk er en del av Norsk Stålforbund og landets største nettverk for unge
stålinteresserte. Nettverket ble etablert i 2018 og har vokst raskt siden. Medlemstallet er for tiden 220 personer. 

YSN er en dynamisk organisasjon dedikert til å styrke samarbeidet og kunnskapsutvekslingen blant unge fagfolk i stålindustrien. Med et aktivt nettverk og engasjerende arrangementer jobber vi for å fremme bransjen og bidra til profesjonell vekst for medlemmene våre. Regionskontoret i Rogaland er det andre regionskontoret som blir opprettet. YSN har allerede et aktivt regionskontor i Nordland. 

Kilde: Pressemelding fra Yngres Stålnettverk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.068