23948sdkhjf

Breeze skal designe nytt flerbruksstøttefartøy

Breeze Ship Design har nylig blitt tildelt en kontrakt med Fujian Mawei for design av et multipurpose offshore support fartøy (MPSV).

Det 88 meter lange fartøyetfår Breezes Z 4423 MPSV-desing og er utstyrt med batteri hybrid fremdrift, moonpoool og overnatting for 60 personer.

Med fokus på funksjonalitet og effektivitet, gir dette designet fleksibilitet til å utføre oppgaver innenfor ulike offshore-segmenter, slik som konvensjonell plattformforsyningsservice, lett konstruksjonsarbeid, geoismikk og havvind.

Bygges i Kina

Den nye MPSV-en skal bygges ved det kinesiske Fujian Mawei-verftet, med planlagt levering i fjerde kvartal 2025. Norskregistrerte Hercules Supply AS står bak bestillingen, og har sikret seg opsjoner på ytterligere to skip. Leveringstid for de valgfrie fartøyene vil være om ca. 3 måneders intervaller etter skip nummer én. Fletcher Group skal operere det første fartøyet både kommersielt og teknisk.

«Breeze Ship Design er begeistret over å være den valgte partneren for den prestisjetunge designkontrakten, som ytterligere befester vår posisjon som ledende i vår bransje», heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Beæret

- Vi er beæret over å jobbe med Fujian Mawei og Fletcher Group på dette spennende prosjektet. Teamet vårt er dedikert til å levere et toppmoderne fartøy som kombinerer eksepsjonell ytelse, allsidighet og sikkerhet, sier Ove Wilhemsen, administrerende direktør i Breeze Ship Design.

Kilde: Pressemelding fra Breeze

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094