23948sdkhjf

Equinor holder Reach Subsea opptatt utenfor Brasil

Reach Subsea med hovedkontor i Norge skal starte arbeidet for Equinor offshore Brasil denne måneden, ved å bruke havbunnsfartøyet «Havila Subsea».

Reach Subsea har sammen med sin brasilianske partner OceanPact mottatt et varsel om kontraktstildeling fra Equinor for kombinert lett konstruksjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og undersøkelsestjenester på Peregrino-feltet utenfor Brasil.

Det spesifikke prosjektet har en varighet på ca. 45 fartøysdager og tildeles som en del av en kontrakt som er gyldig for ett år, noe som innebærer at ytterligere arbeidsomfang legges til.

Høy teknisk kompleksitet

Det vil bli utført av «Havila Subsea» etter det pågående prosjektet i Brasil, med oppstart denne måneden. Reach Subsea forlenget kontrakten for fartøyet i september til 31. desember 2024.

Ifølge det norske selskapet har prosjektet høy teknisk kompleksitet og kombinerer tjenester levert av ulike divisjoner i selskapet.

Reach Subsea i Brasil: Fra venstre Jeremiah Gilbreth MD US Reach Subsea, Jostein Alendal, CEO Reach Subsea and Cleiver Moulin, MD Brazil, Reach Subsea. Foto: Reach Subsea

- Ekspansjon i det voksende brasilianske markedet er av stor betydning og innebærer et betydelig potensial for Reach Subsea. Equinor-kontrakten er et solid bevis på vår forpliktelse og suksess, sier  Cleiver Moulin, MD Brasil hos Reach Subsea.

Kontrakter for 265 millioner

Med denne kontraktstildelingen, sammen med flere andre nylige kontrakter i Europa og USA, har Reach Subsea sikret kontrakter med en estimert totalverdi på over 265 millioner kroner. Flertallet av kontraktene starter i fjerde kvartal 2023 og første kvartal 2024.

- Vi er vitne til en konsistent og robust etterspørsel etter våre tjenester innen havsektoren. Disse kontraktene styrker vår eksisterende ordrereserve og fungerer som en bekreftelse på det overbevisende verditilbudet til våre omfattende og integrerte tilbud. De understreker også vår evne til å effektivt konkurrere om et mangfold av oppdrag på global skala, sier Jostein Alendal, administrerende direktør i Reach Subsea.

Kilde: Pressemelding fra Reach Subsea

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125