23948sdkhjf

Crug kjøper Wågene Purifiner Technology

Det vil selskapet store globale fordeler.

Wågene Purifiner Technology, som har sine røtter i Sandefjord helt tilbake til 1976, har global shipping og maritim industri og nordisk landbasert industri i hovedfokus for sine Wågene Purifiner oljerensesystemer.

Nå får de i tillegg tilgang til Crugs omfattende nettverk med salg- og servicesentre i Europa og nettverk av salgskontorer over hele verden for globale maritime kunder.

Store synergier

Wågene Purifiner Tehnogoly og Crug har mange felles kunder og komplimenterende varegrupper innen shipping og martime industrier.

- Her ser vi store synergier i felles produksjon, lagerhold, salgs- og markedsbearbeidelse, og bedre kundeoppfølging globalt, sier de to lederne George Zambartas i Crug og Åge S. Wågene i Wågene Purifiner Technology.

Etter oppkjøpet vil Wågene Purifiner Technology eies nå av CRUG og blir en del av Marine Power Group, og fortsette under sitt navn og med sin logo med tilføyelsen «et Crug-firma». De nåværende ansatte forsetter i sine stillinger og gleder seg til samarbeidet med Crugs produksjon og verdenomspennende virksomheter innen marine og shipping.

Satser globalt på Sustainable Shipping

Wågene Purifiner Technology har vært en viktig leverandør til Marine Power Group-konsernet i mange år og innehar en meget høy kompetanse og komplimenterende systemer for olje vedlikehold for maritime hydraulikk og smøresystemer.

– Våre kunder fokuserer på Sustainable Shipping og har ved bruk av Wågene Purifiner-systemene realisert betydelige og umiddelbare operasjonelle besparelser, forlenget levetiden på kritisk utstyr, og spart miljøet betydelig ved gjenbruk av olje, sier Asta Brazukine, operasjonsleder i Crug.

Satsing på oljevedlikehold

- I tiden fremover vil det komme informasjon om hvilke muligheter oppkjøpet gir oss, og hvordan vi best skal samarbeide. En klar målsetting er en satsning på oljevedlikehold på verdensbasis, bedret kundeoppfølging og fornøyde kunder globalt, sier han videre.

Kilde: Pressemelding fra Wågene Purifine Technology

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079