23948sdkhjf

Lycro AS skifter eiere

Jebo Industrier selger plaststøpingsbedriften til den tidligere finansdirektøren i Jebo Industrier Morten Th. Sandaas samt investor Ivar S. Alsaker.
Morten Th. Sandaas har siden oktober 2011 vært finansdirektør i JEBO Industrier AS og ansvarlig for Jebo Industrier sitt eierskap i Lycro. Per. 1. juli kjøper han sammen med Ivar S. Alsaker Lycro AS gjennom det felleseide Lycro Holding AS.

Målsetningen med kjøpet er å videreutvikle Lycro sin posisjon som en ledende leverandør innen nordisk plastsprøytestøpingindustri og verktøy for plastsprøytestøping til kunder i hele Europa. Selskapet er en av verdens ledende produsenter av egenutviklede og patenterte rotasjonsveisemaskiner for sveising av muffer på plastrør i PE og PP, skriver Lycro i en melding.

Ny ledelse
Ivar S. Alsaker vil tre inn som arbeidende styreformann i konsernet. Morten Th. Sandaas går inn som styremedlem og eier, samt inntar posisjonen som administrerende direktør.

- Vi har store ambisjoner med utviklingen av Lycro-konsernet som en ledende norsk og nordisk leverandør til plaststøpebransjen. Lycro har gjennom 43 år i plaststøpebransjen opparbeidet en sterk og ledende posisjon i sitt markedssegment. Selskapet er fokusert og veldrevet og har en god ledelse og organisasjon, sier Ivar S. Alsaker.

Lycros hovedkontor og plastproduksjon er lokalisert i Leksvik i Trøndelag. I tillegg har konsernet egen fabrikk i Dongguan, i Kina, som produserer verktøy for hele det europeiske plastmarkedet. Lycro er også en av verdens ledende produsenter av egenutviklede og patenterte rotasjonsveisemaskiner for sveising av muffer på plastrør i PE og PP. Konsernet omsatte i 2012 ca. 50 millioner kroner og har ca. 60 ansatte fordelt på fabrikker og kontorer i Leksvik, Oslo og Dongguan.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078