23948sdkhjf

Stahlwille endrer salgsstruktur på det norske markedet

Fra og med 1. januar 2024 endrer Stahlwille-konsernet salgsstrukturen på det norske markedet.

Inntil nå har konsernets produkter blitt forhandlet gjennom virksomheten Oulie-Hansen, som har hatt eksklusive importrettigheter i flere år.

- Som respons på utviklingen i det nordiske markedet og dets stigende konsolidering, er vi svært godt fornøyd med å kunne presentere en ny struktur i Norge, der Norges inkluderes i vårt nordiske datterselskap, Stahlwille Nordic A/S, sier adm. dir. Anders Gram i Stahlwille-konsernet.

Samhandling med nordisk datterselskap

Han sier at konkret innebærer denne endringen selskapets direkte inntreden på markedet med egen salgskompetanse der vi tilbyr grossister og verktøyforhandlere direkte samhandel med det nordiske datterselskapet. Oulie-Hansen fortsetter som før som en tett og lojal samarbeidspartner, heter det i en pressemelding fra Stahlwille. Selskapet produserer verktøy.

Gram opplyser til Metalsupply at det er allerende er ansatt en tehcnical account manager i Norge fra 1. januar 2024. Han heter Thomas Møklegård.

Flere ansatte

- Hvis alt utvikler seg positivt slik vi forventer, vil det kunne komme flere ansettelser, sier Gram, som ikke vil opplyse om hvor mye Stahlwille omsetter for i Norge, men at de forventer en på 30 prosent i Norge neste år.

- Det norske markedet integreres derfor i konsernets og det nordiske datterselskapets markedsstragi, slik at det sikres en likeartet og sammenhengende uttryk og verdiuttrykk på tvers av markedene, sier Grm videre.

- Vi ser virkelig fram til å møte det norske markedet med nye kolleger og våre markedsledende teknologier, og fortsette utbyggingen av vårt anerkjente Stahlwille-merkevare i Norge, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062