23948sdkhjf

Norske Invex Group redder dansk energiaktør etter konkurs

Scandinavian Energy Contractor er tilbake på beina etter å ha gått konkurs tidligere denne måneden.

Det er norske Invex Group som har kjøpt selskapet etter en budrunde.

Det opplyser selskapet i en pressemelding.

– Invex Group intensiverer nå satsingen på ingeniørarbeid innenfor EPCCIM-kontrakter. Vi tror at den nye Scandinavian Energy Contractors forretningsprofil, de kompetente medarbeiderne samt synergieffektene vi håper å oppnå blant våre selskaper vil sikre vekst og sikre arbeidsplasser, sier administrerende direktør i Invex Group, Gudleiv M. Bjørklund.

Norsk holdingselskap

Invex Group er et norsk holdingselskap som eier flere selskaper innenfor et hav av ulike bransjer. I Danmark sitter selskapet på logistikkselskapet Dao og Siccadania Group, som blant annet leverer tekniske løsninger til næringsmiddelindustrien.

Flertallet av de 50 ansatte som har vært suspendert og sendt hjem siden konkursbegjæringen 2. november, har nå fått tilbud om ansettelse i den nye Skandinaviske Energientreprenøren.

Godt oppkjøp: Adm. dir.i Invex Group, Gudleiv M. Bjørklund, mener Scandinavian Energy Contractor er et godt oppkjøp. Foto: Invex Group

Ivaretar de ansatte

– Å sikre så mange arbeidsplasser og dermed fortsette arbeidet med å bygge en bedre fremtid er en stor prestasjon og vi er glade for å ha Invex Group og partnerne i ryggen, sier administrerende direktør i Scandinavian Energy Contracor, Jan Nilsson.

Oppdraget til den nye Scandianian Energy Contractor er å være ledende innen design, konstruksjon og drift av fornybare energianlegg og avfallsenergiløsninger samt rådgivning over hele verden.

Kilde: Metal-supply.dk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078