23948sdkhjf

Ferd kjøper Servi Norge AS

Investeringsselskapet Ferd kjøper Servi, av det svenske industriselskapet PMC Group
Ferd har signert en avtale med det svenske industriselskapet PMC Group for kjøp av 100 % av aksjene i Servi. Endelig overtagelse av selskapet er planlagt innen utgangen av juli og er betinget av godkjennelse fra konkurransemyndighetene.

- Vi er imponert over den nummer én posisjon som Servis ledelse og ansatte har bygget opp innen hydrauliske løsninger. Selskapet, med en sterk norsk forankring i over 100 år, passer godt inn i Ferds strategi, sier Helge Hellebust, Investment Director i Ferd Capital.

Servi utvikler og produserer kundespesifikke hydraulikksystemer, sylindre og ventiler til offshore, maritim og landbasert industri. Selskapet tilbyr et bredt sortiment av komponenter innenfor hydraulikk, pneumatikk og glidelagre samt service og vedlikehold av hydraulikksystemer.

Servi hadde i 2012 en omsetning på NOK 777 millioner og et driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på NOK 93 millioner. Servi består i dag av selskapene PMC Servi med hovedsete i Ski, PMC Cylinderservice på Rissa utenfor Trondheim, PMC Servi Technics i Ulsteinvik og PMC Hydranor på Kongsberg.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078