23948sdkhjf

Equinor forlenger omfattende rammeavtale med IKM Testing AS

Equinor har tildelt IKM Testing en fireårig forlengelse på en stor rammeavtale som omfatter alle Equinors offshore installasjoner og landanlegg i Norge til andre kvartal 2028.

IKM Testing og Equinor fortsetter dermed det strategiske samarbeidet innen revisjonsstanskritiske tjenester.

Gjennom et tett og integrert samarbeid i flere år har selskapene i lag utviklet teknologi og metoder for effektiv drift og optimal gjennomføring av revisjonsstanser. Avtalen sikrer god aktivitet for IKM Testing både fra hovedkontoret på Sola samt avdelinger i Bergen, Kristiansund og Hammerfest.

Revisjonsstanser

Kontrakten dekker planlegging og gjennomføring av aktiviteter knyttet til revisjonsstanser. Dette inkluderer assistanse ved nedkjøring av installasjoner, testing og rengjøring i stansperioden samt klargjøring for oppstart av produksjon etter endt revisjonsstans. I tillegg benyttes rammeavtalen til vedlikehold for drift mellom revisjonsstansene.

Rammeavtalen ble første gang etablert i 2016, og har gjennom perioden økt i omfang og fått flere installasjoner inkludert i avtalen. Årlig omsetning på rammeavtalen har de siste årene ligget på mellom 200-300 millioner kroner, og verdien på forlengelsen er estimert til 1 milliard kroner.

Viktig kunde

- Equinor er en svært viktig kunde for IKM Testing. Vi har gjennom årene utviklet gode relasjoner og et tett samarbeid gjennom våre rammeavtaler som gir oss en solid forutsigbarhet og stabilitet i vår drift. Vi er et stolt serviceselskap som er svært takknemlig for den tilliten Equinor viser oss ved denne forlengelsen. Med denne forlengelsen, i tillegg til våre eksisterende ordrereserver, vil vi fortsette med nyansettelser og kompetansebygging for å møte fremtige behov innen energisektoren, sier Vidar Haugland, CEO.

Kilde: Pressemelding fra IKM Testing

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127