23948sdkhjf

Hexagon Composites får ny ordre i USA

Ålesundbedriftens datterselskap Hexagon Lincoln mottar nye bestillinger på 26" TUFFSHELLTM-lettvektsbeholdere. Verdien på ordrene er på rundt 30 millioner kroner.
Hexagons nye serie med 26 tommer drivstofftanker består utelukkende av kompositt, og brukes som drivstofftanker for naturgassdrevne klasse 8-trailere.

- Den store lagringskapasiteten og fleksible modulløsning til den nye 26" TUFFSHELLTM-beholderen er svært godt egnet for de stadig mer varierende kravene til klasse 8-trailere, sier Chet Dawes, salgsdirektør ved Hexagon Lincoln i en melding.

Naturgass i vekst
Det amerikanske markedet for trailere i klasse 8 omfatter kjøretøy med en bruttovekt på 12 tonn eller mer. Disse trailerne har høyt drivstofforbruk og kjører lange strekninger med tung last, og drar god nytte av lave driftskostnader knyttet til naturgass.

Det amerikanske markedet for tunge kjøretøy som går på naturgass, er for øyeblikket i sterk og vedvarende vekst, og det forventes at denne trenden fortsetter etter hvert som stadig flere kraftige naturgassmotorer kommer på markedet.

TUFFSHELLTM-beholderne fra Hexagon Composites har lav vekt og samtidig bransjens største kapasitet, slik at trailerne kan kjøre lengre strekninger mellom hver tanking uten at det går ut over hverken lastekapasitet eller hjulakslinger.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078