23948sdkhjf

Metso planlegger avvikling av gummi- og Poly-Met-fabrikken i Trelleborg, Sverige

EFFEKTIVISERING OG AVVIKLING: Metso starter forhandlingsprosess om plan for å avvikle gummi- og Poly-Met-fabrikken i Trelleborg, Sverige.

Det skriver Metso Corporations i en pressemelding.

På grunn av et behov for å effektivisere og forbedre effektiviteten og produktiviteten, starter Metso fagforeningsforhandlinger ved sin gummi- og Poly-Met™-fabrikkenhet i Trelleborg, Sverige for å diskutere planen om å avvikle fabrikkdriften i tredje kvartal 2024.

– Vårt strategiske mål er å sikre et optimalt forsyningskjedenettverk og produksjonsevne globalt og dermed styrke konkurranseevnen for å oppnå bærekraftig langsiktig ytelse. Etter å ha gjennomgått vår forsyningskjedevirksomhet på regionalt og globalt nivå basert på kundenærhet, logistikk og effektivitet, vurderer vi å avvikle fabrikkvirksomheten i Trelleborg, sier Heikki Metsälä, president for Metsos forretningsområde Consumables.

Metso har cirka 120 ansatte i Trelleborg totalt. Dersom planen blir realisert, kan den resultere i en reduksjon på opptil 70 arbeidsplasser.

Europeiske gummi- og Poly-Met-kunder vil bli betjent av Metsos fabrikk i Litauen, hvor produksjonsevnen vil bli ytterligere styrket.

I tillegg til Trelleborg har Metso gummi- og Poly-Met-fabrikker i Mexico, Chile, Brasil, Peru, India, Litauen og Australia.

Metso har hovedkontor i Espoo, Finland, og sysselsetter over 16 000 personer i nærmere 50 land og omsetningen for 2022 var rundt 5,3 milliarder euro.

Metso tilbyr bærekraftige teknologier, ende-til-ende-løsninger og tjenester for tilslags-, mineralforedlings- og metallraffineringsindustrien globalt. 

Metso har hovedkontor i Espoo, Finland, og sysselsetter over 16.000 personer i nærmere 50 land og omsetningen for 2022 var rundt 5,3 milliarder euro.

Kilde: Pressemelding fra Metso Corporations.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08