23948sdkhjf

Momek satser på vekst – utvider kraftig

Verkstedene ved Momek i Mo Industripark skal utvides kraftig, for å møte veksten som selskapet forventer de nærmeste årene.

Momek har inngått en ny leieavtale med Mo Industripark i Mo i Rana.

Leieavtalen går ut på at bedriften får 8.500 kvadratmeter ekstra i forhold til det de har i dag, skriver Rana Blad. Leieavtalen går over flere år.

Frigjør plass

HR-sjef i Momek, Morten Loftfjell, forteller til avisa at det har vært en stor utfordring at utenfor verkstedslokalene har det vært både private biler og kjøretøy som tilhører bedriften.

– Nå elimineres dette problemet. Med tomteutvidelsen vil lasting og lossing av trailere med stål inn og ferdigprodukter ut skje mye sikrere på ett område som kun er avsatt til industrielt formål, sier HR-sjefen.

Han kan fortelle at verkstedene skal utvides på sikt, og at man trenger mer plass. Det er også behov for et nytt bygg med garderober for de ansatte og flere kontorplasser.

Utvider 2: Momeks verksteder skal utvides kraftig. Foto: Momek Group

Store oljeinnstallasjoner

- Allerede i dag sitter det mange i midlertidige kontainerlokaler hos oss grunnet plassmangel, sier Loftfjell. Han legger til at den ekstra plassen frigjør lagringsplass til store installasjoner som bedriften produserer spesielt mot olje- og gassnæringen.

For å få tilgang til 8.500 nye kvadratmeter har Industriparken vært villig til å gå med på flytte en sentral vei.

Momek Group er Nord-Norges største totalleverandør til industrien - både on- og offshore.

Kilde: Rana Blad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094