23948sdkhjf

Brunvoll med enda en kontrakt for Karstensens

Karstensens Skibsværft og Klondyke Fishing Company har valgt et bredt utvalg av utstyr fra Brunvoll for det nye fiskefartøyet "Chris Andra".

Dette er den nyeste i en lengre rekke kontrakter mellom Brunvoll og Karstensens Skibsværft innen fiskefartøysegmentet, og levering av det komplette fartøyet vil skje i 2026.

Leveransen til Karstensens Skibsværft inkluderer flere avanserte Brunvoll-produkter: Integrert Costapropulsjon (ICP) med kontrollerbar pitch-propell og gir, en tunneltruster, en kombinert tunnel- og azimuth-thruster, og Brunvoll’s BruCon kontrollsystem med alarmhåndtering, styring, og monitorering.

Maksimal skyvkraft og styring

Integrert Costa-propulsjon er et designkonsept der propell, dyse og ror sammen er optimalisert og hydrodynamisk optimalisert av Brunvolls hydrodynamikere, for maksimal skyvkraft og styring.

Utstyr: Dette er fartøyet som skal utstyres med utstyr fra Brunvoll. Illustrasjon: Karstensens Skibsværft

Den opptrekkbare azimuth-kombithrusteren i baugen bidrar til både sideveis kraft, samt ekstra fremdrift og manøvreringsevne når det er nødvendig. Videre tillater BruCon-kontrollsystemet operatøren å styre og manøvrere fartøyet fra flere arbeidsstasjoner om bord i fartøyet avhengig av den pågående oppgaven.

Pelagisk tråler

"Chris Andra" vil bli det nyeste tilskuddet i Klondyke Fishing Company sin flåte av pelagiske trålere, som opererer ut fra Fraserburgh i Skottland.

- Vi setter stor pris på tilliten som Klondyke Fishing Company og Karstensens Skibsværft har
vist Brunvoll i denne prosessen, og vi skal fortsette å jobbe for å opprettholde vår gode
posisjon og omdømme i fiskesegmentet, sier Geir-Arne Kaspersen, salgsdirektør i Brunvoll.

Kilde: Pressemelding fra Brunvoll

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11