23948sdkhjf

Westcon Power & Automation satser nordover - åpner avdeling i Bergen

I løpet av de siste årene har Westcon Power & Automation (WPA) hatt et økende antall oppdrag på verft i Bergensområdet.

Flere av deres kunder har også kontorer og tilstedeværelse i regionen, og nå åpner de selv en avdeling i Bergen.

- Vi ser fordelen med økt lokal tilstedeværelse for å være tettere på prosjektene som pågår med alt fra logistikk og teknisk personell, sier Bjørnar Tveit, daglig leder i Westcon Power & Automation.

En hub 

Westcon Power & Automations hovedkontor er i Ølensvåg. Deres nye avdeling i Bergen blir et samlingspunkt for reisepersonell som bor i regionen, samt være en hub for tekniske ressurser for prosjekter på den siden av Bjørnafjorden. Det er Sameera Sandvik som skal lede etableringen til selskapet i Bergen, han går nå inn i stillingen som Site Manager. Sandvik har vært på offshoreteamet til Westcon Power & Automation (WPA) siden 2012 og har betydelig erfaring i felt som fagarbeider, feltingeniør og leder i diverse prosjekter, i tillegg har han jobbet tett med flere av WPAs største kunder.

- Med en så erfaren mann som Sandvik i spissen for satsingen vår i Bergen er vi godt rustet for å lykkes, sier Tveit.

Westcon Power & Automation overtok deres nye kontorlokaler 1. november.

Flere ansatte

Kunder og prosjekter sender WPAs ansatte kloden rundt, og på grunn av økt aktivitet vil det å ha en avdeling i Bergen være fordelaktig også for reisegruppen til Westcon Power & Automation.

Grunnet økt oppdragsmengde søker nå Westcon Power & Automation flere nye ansatte til stillinger som prosjektleder, ingeniør, samt elektrikere til deres offshore reisegruppe.

Kilde: Pressemelding fra Wescton Power & Automation

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095