23948sdkhjf

Kongsberg Maritime og Solstad Offshore skal samarbeide om dekarboniseringsteknologier

Kongsberg Maritime vil samarbeide med Solstad for å øke drivstoffeffektiviteten og redusere klimagassutslippene på Solstad-fartøyene.

Avtalen vil også undersøke bruken av andre nye, digitale teknologier for å forbedre operasjonell effektivitet

Selskapene vil samarbeide om å identifisere og utnytte Kongsberg Maritime produkter og tjenester for å øke drivstoffeffektiviteten og redusere klimagassutslippene på Solstad-fartøyene. Avtalen vil også undersøke bruken av andre nye, digitale teknologier for å drive operasjonell effektivitet.

40 skip

Solstad-flåten omfatter ca. 40 moderne skip som opererer over hele verden, og alle skipene har utstyr fra Kongsberg Maritime om bord. Selskapet er et av de største offshore-rederiene i verden.

- Kongsberg Maritime er glade for å fortsette vårt historiske samarbeid med Solstad Offshore, ser James Poulton, SVP Aftermarket Sale Kongsberg Maritime.

- Tette partnerskap er nøkkelen til å utvikle neste generasjon integrerte teknologier slik at vi sammen kan støtte målet om dekarbonisering innen den maritime industrien, fortsetter han.

Samarbeid: Fra venstre: Geir Nygjerde (Kongsberg Maritime), Tor Inge Dale (Solstad), Jan Viste (Solstad), Sigurd Johannessen (Solstad), Tommy Myrene (Kongsberg Maritime) og Kjetil Vatland Olsen (Solstad). Foto: Kongsberg Maritime

Samarbeid er hjørnesteinen

- Samarbeid er hjørnesteinen i den pågående energitransformasjonsprosessen. Kongsberg og Solstad deler en rik historie med partnerskap for å fremme og forbedre teknologi, og dette partnerskapet vil nå utvides til vår kollektive innsats innen dekarbonisering, sier bærekraftsdirektør Tor Inge Dale i Solstad.

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08