23948sdkhjf

Kjøper opp NTOS

ADVANTEC AS på Stord overtar alle aksjene i selskapet NTOS AS. Ledelsen i NTOS blir med videre, som 40 % eiere.
- ADVANTEC har fulgt med NTOS sin utvikling i flere år, og vi har hatt som strategisk mål å etablere en virksomhet inne på subsea-senteret på Ågotnes, hvor flere av verdens ledende produsenter av subsea brønnutstyr er etablert med sine service- og operasjonssentre. Når muligheten bød seg til å investere i NTOS, føler vi dette som et strategisk riktig valg, ettersom de to selskapene utfyller hverandre både teknologisk, operativt og markedsmessig, sier Magnar Aaland, administrerende direktør i ADVANTEC AS i en pressemelding.

NTOS leverer hydrauliske løsninger, produkter og tjenester til olje- og gassmarkedet, og er en av de ledende leverandørbedriftene innen dette segmentet på subseabasen på Ågotnes, vest for Bergen.

NTOS ble etablert i 2001 under navnet Norwegian Test & Oil Service AS. Selskapet ble i 2010 slått sammen med Interhydraulikk AS på Askøy, nord for Bergen. Selskapet har i dag 48 ansatte, og hadde i 2012 en omsetning på 98 millioner kroner.

- Vi har kommet til et punkt i utviklingen av NTOS hvor vi ser at vi har behov for flere ressurser til å videreutvikle selskapet. Gjennom ADVANTEC får vi tilgang på en betydelig ingeniørstab som kan benyttes i videreutvikling av bedriften, flere operatører og teknikere med kompetanse innen hydraulikk til å kunne ta flere og større prosjekter, samt finansielle muskler til å vokse videre, ikke minst til investering i nye leiesystemer, sier Raymond Myre, administrerende direktør og stifter av NTOS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078