23948sdkhjf

Nammo har fått pris for å trygge demokratiske verdier

Ammunisjonsprodusenten på Raufoss er blitt tildelt en hederspris for 2023 for å bidra til et tryggere Europa.

Dette kommer fram i en pressemelding fra PR-byrået BWC Global onsdag.

«Nammo produserer høyteknologisk forsvarsmateriell og leveranse av tjenester på demilitarisering. Det globale konsernet har sitt hovedkvarter på Raufoss i Innlandet, hvor de har nærmere tusen ansatte. Som følge av krigen i Ukraina har bedriften fått en viktig rolle som leverandør av forsvarsmateriell. Nå får de tildelt en pris for arbeidet», heter det i pressemeldingen.

Viktig samfunnsoppdrag

Det er klyngesamarbeidet NCE Manufacturing som står bak prisen. Klyngen holder til i Raufoss Industripark, der også Nammo holder til.

Det var i forbindelse med Industridagene at NCE Manufacturing og TotAl-gruppen delte ut Industriprisen, hvor Hedersprisen tildeles en aktør som på en fremragende måte har tatt sitt samfunnsansvar.

– Hedersprisvinnerne er tildelt et viktig samfunnsoppdrag. Det er en følge av kvaliteten de har levert i årtier, og posisjonen bedriften har nasjonalt og internasjonalt. De siste årene har vi sett hvor viktig innsatsen er, sier juryens leder Emma Østerbø i pressemeldingen.

Betyr mye for de ansatte

Hovedtillitsvalgt for fellesforbundet ved Nammo Raufoss sier prisen betyr mye for fagfolkene som mottar den.

- Våre ansatte har stått på hver eneste dag for å sikre norsk verdiskapning. Dette er en annerkjennelse av den kompetansen medarbeiderne våre besitter, sier hovedtillitsvalgt Kjell Smedsrud ved Nammo.

Kilde: Oppland Arbeiderblad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094