23948sdkhjf

Glava investerer 40-45 millioner

Glava lanserer nytt isolert mursystem og utvider fabrikken og maskinparken
GLAVA AS holder på å utvikle plastisolasjonsdelen av virksomheten, og lanserer et nytt isolert mursystem til høsten.

Satsningen medfører betydelige investeringer, bl.a. i nye produksjonslinjer som blir montert i løpet av sommeren. Det blir en todelt investering, i både maskiner og fabrikken i Spydeberg, på totalt 40 til 45 millioner kroner.

– Dette er et produkt som over lengre tid er etterspurt av kundene våre. Vi er glad for at vi endelig kan presentere et raskt og robust mursystem denne høsten, som svarer på ønskene til gjennomførte fokusgrupper, sier Espen Stenersen Lund, markedsansvarlig for det nye mursystemet til GLAVA.

Kombinasjonen av dette byggesystemet og glassull gir stor fleksibilitet i forhold til å imøtekomme dagens og morgendagens isolasjonskrav, skriver selskapet i en melding.

– Produktet er lisensiert og patentert, og GLAVA vil inneha lisensavtalen for løsningen i Norden. Dette har vært en lang og grundig prosess, og vi mener nå at vi har landet på et unikt produkt som er tilpasset det norske markedet. Vi er overbevist om at det vil bli tatt godt imot, sier administrerende direktør i GLAVA AS , Jon Karlsen.

GLAVA AS produserer miljøvennlig glassull ved sine to fabrikker i Askim og Stjørdal. GLAVA-gruppen har 400 ansatte, og omsatte i 2012 for 1 500 millioner kroner.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078