23948sdkhjf

TESS-avdeling utsatt for omfattende hærverk

TESS’ avdeling på Vikersund i Modum kommune har hatt besøk av gjester med ondsinnede hensikter.

Bygget, som TESS holder til i, er blitt utsatt for omfattende hærverk med 15 knuste ruter og en ramponert bil.

– Jeg aner ikke hvor mye det vil koste oss. Dette er bare trist og leit, sier avdelingsleder hos TESS Vikersund, Stian Solbakken, til Bygdeposten.

15 ruter knust

Det var tidlig lørdag morgen at ansatte kom på jobb og oppdaget hærverket, som må ha skjedd i løpet av natt til lørdag.

Til sammen er 15 ruter knust som følge av steinkasting. I tillegg er frontruta og flere sideruter knust på en bil som tilhører Nordbohus, som også holder til i bygget.

– Det ser ut som noen har kastet stein fra gangveien på oversiden av bygget. Men gjerningspersonen(e) må ha tatt seg inn på området for å klare å knuse rutene på bilen. Heldigvis har vi doble glass i bygget og steinene har kun gått gjennom det ytterste glasset. Hvis ikke, hadde det blitt vått og kaldt her inne, sier Solbakken.

Vil koste dyrt

Solbakken opplyser at det er TESS Eiendom som eier bygget. Foreløpig er det ikke satt noen pris på hva det vil koste å reparere vinduene, men den daglige lederen tror at prisen kan bli høy. Noe vil dekkes av forsikringen, mens resten vil måtte dekkes gjennom egenandel.

- Hærverket vil koste oss dyrt, sier han til lokalavisa.

Hærverket er politianmeldt, og Solbakken håper at noen kan ha sett noe i løpet av natt til sist lørdag som kan være med å oppklare hærverket.

Kilde: Bygdeposten

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.799