23948sdkhjf

Otto Olsen inngår samarbeid med HiFlux Filtration

Otto Olsen kunngjør et samarbeid med HiFlux Filtration, som har over 60 års erfaring innen filtrering av væsker for mat- og prosessindustrien, havbruk og akvakultur, samt energisektoren.

Dette partnerskapet bringer HiFluxs ekspertise og høykvalitetsprodukter til det norske markedet og representerer en betydelig utvidelse av Otto Olsens portefølje.

- Vi ser frem til å starte vårt samarbeid med Otto Olsen. Vi har tro på at våre produkter, spesielt vårt selvrensende HiFlux Auto-line Filter, vil være en verdifull tilføyelse til Otto Olsens allerede imponerende portefølje av kvalitetsprodukter, sier Michael Rode, Export Manager hos HiFlux.

Kompakt og selvrensende filter

HiFlux Auto-line Filter er utviklet som et kompakt, selvrensende filter med en robust konstruksjon som er ideell for industriell bruk. Filteret kan brukes til å filtrere ulike væsker, inkludert prosessvann, kjølevann, spillvann, farger, lakk, bindemidler, polymer og mer, med en effektiv filtrering i et område på 30-2000 mikroner.

Kompakt: HiFlux Auto-line Filter er utviklet som et kompakt, selvrensende filter med en robust konstruksjon som er ideell for industriell bruk. Illustrasjon: HiFlux Filtration

- HiFlux Filtration passer perfekt inn i Otto Olsens eksisterende produktmiks. Vi gleder oss over å kunngjøre at vi nå vil tilby HiFluxs produkter, med hovedfokus på deres selvrensende filterløsninger. Dette er et viktig skritt for å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitetsalternativer, sier avdelingsleder Tom Harald Johansen hos Otto Olsen.

Erfaring blir med over

Øyvind Sivertsen, som har mer enn 30 års erfaring innen filterløsninger, har blitt ansatt som produkt- og salgsansvarlig filtersystemer hos Otto Olsen og bringer med seg en omfattende forståelse av HiFlux-produkter.

 

Kilde: Pressemelding fra Otto Olsen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078