23948sdkhjf

Finnøy skal utstyre skoleskip i Sør-Korea

Den nylig signerte kontraktsavtalen med Korea Institute of Maritime and Fisheries Technology (KIMFT) for leveranse av et toppmoderne framdriftssystem er en milepæl som understreker selskapets engasjement for å tilby maritime løsninger til det globale markedet.

Dette skriver Finnøy Gear & Propeller i en pressemelding.

Prosjektet, som er initiert av KIMFT, dreier seg om byggingen av et 3000TON skoleskip designet for å fungere som en opplæringsplattform for fremtidige offiserer og sjøfolk. Dette fartøyet representerer et viktig steg mot utdannelsen av neste generasjon maritime fagfolk.

Omfattende framdriftssystem

Finnøy Gear & Propeller vil levere et omfattende framdriftssystem for treningsfartøyet, bestående av en hybrid girkasse av typen G80LFP og en 3,6 meter vribar propell sammen med 5. generasjons fjernkontrollsystem.

Denne hybridgirkassen viser en allsidighet med sitt utvalg av funksjoner, inkludert Power Take Off (PTO), Power Take Home (PTH) og Power Take In (PTI) BOOST. Ved å integrere en akselgenerator og en elektrisk motor sikrer den både effektivitet og pålitelighet. Denne utformingen gir fartøyet muligheten til sømløst å veksle mellom hoveddieselmotoren og generator-/elektromotoren som "Power Take Home" kraft, som samarbeider med batteriene.

Under trålfiskeoperasjoner kan generator-/elektromotoren gi ekstra BOOST til hovedmotoren. I kombinasjon med den 3,6 meter vribare propell (CPP) kompletteres systemet med den nyeste fjernkontrollteknologien, som ytterligere forbedrer fartøyets manøvrerbarhet og operasjonelle smidighet.

Banebrytende teknologi

Fartøyet vil bli bygget av JAHI i Korea, et skipsverft basert i Busan. Samarbeidet forsterkes ytterligere av Finnøys verdifulle kunde, YusinHR, som vil sette sammen en omfattende pakke bestående av hovedmotoren, Finnøy framdriftssystem, PMS, IAS, batteri, generator og automasjonssystem som vil leveres til verftet. Dette partnerskapet forener banebrytende teknologi med enestående håndverk.

Den nylig inngåtte kontrakten i Sør-Korea symboliserer enda en betydelig prestasjon for Team Finnøy, umiddelbart etter den vellykkede leveransen av en komplett framdriftspakke for et forsknings-/seismikkfartøy, kalt KIGAM. Den er for øyeblikket under bygging ved Hanjin Shipyard i Busan og planlegges ferdigstilt neste år.

Takknemlig

Salgssjef, Arne Nogva, er takknemlig for muligheten til å bidra til fremgangen innen den maritime industrien i Korea og forbi landegrensene.

- Med et urokkelig gode enestående resultater i dette nyeste prosjektet, uttaler han.

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127