23948sdkhjf

PSW Technology signerer fireårig rammeavtale med Odfjell Drilling

Scana ASAs datterselskap PSW Technology har signert en fire-årig rammeavtale med Odfjell Drilling AS for tjenester innen marine stigerør og undervannsutstyr.

Odfjell Drilling AS, som er kjent for å være det ledende boringsselskapet i krevende miljøer, har tildelt PSW Technology en fire-årig rammeavtale med en opsjon på 2+2 år for levering av tjenester innen marine stigerør og undervannsutstyr.

Omfattende avtale

Avtalen omfatter tjenester for klassifisering og testing av brønnkontrollutstyr for alle riggene i Odfjell Drilling AS' portefølje. For tiden forvalter Odfjell Drilling AS totalt åtte halvt-nedsenkbare boreplattformer som opererer i Nordsjøen, Canada og Vest-Afrika. Ved Riggvedlikeholdskonferansen 2023 presenterte Odfjell Drilling AS sin plan for riggvedlikehold fra 2023-2025, der alle rigger etter planen skal klasses innen en tre-årsperiode.

Signering: Jakob Korsgaard, COO i Odfjell Drilling AS og Richard Cornell, daglig leder i PSW Technology ved signering av avtale. Foto: Fotograf Silje Lepsøy

- Når vi opererer våre toppmoderne bore-rigger, er det avgjørende at vi har kompetente leverandører for vedlikehold av vårt brønnkontrollutstyr. Vi valgte å gi PSW fornyet tillit basert på erfaring og godt samarbeid i tillegg til PSW sin kompetanse, kapasitet og kvalitet, sier Jakob Korsgaard, Chief Operating Officer i Odfjell Drilling AS.

Kritisk utstyr

- Vi er svært stolte over at Odfjell Drilling AS har valgt PSW Technology som sin betrodde partner for disse tjenestene. Vi forstår at tjenestene vi leverer gjelder noe av det mest kritiske utstyret en boreenhet har, og vi vil gjøre vårt ytterste for å sikre at vi fortsetter å levere høykvalitets og kostnadseffektive løsninger for kundene våre, sier Richard Cornell, daglig leder i PSW Technology

Kilde: Pressemelding fra Scana

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11