23948sdkhjf

Servi Group AS blir medlem av UN Global Compact

– Vi er stolte av å bli medlem av UN Global Compact. Dette er et betydningsfullt skritt mot en mer bærekraftig virksomhet, sier CEO i Servi Group AS, Tom-Arne Solhaug.

UN Global Compact er FNs organisasjon for et bærekraftig næringsliv og verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft.

UN Global Compact oppfordrer bedrifter til å omfavne prinsippene om menneskerettigheter, arbeidsrettigheter, miljø og anti-korrupsjon som en integrert del av deres virksomhet.

Ta ansvar for bærekraftig framtid

Som medlem forplikter Servi Group AS seg til disse prinsippene og søker å ta aktivt ansvar for en bærekraftig fremtid.

- Vi er nå en del av et nettverk som består av mange seriøse aktører i Norge og globalt, og vi gleder oss til å lære fra dem og dele våre egne erfaringer. Dette medlemskapet vil gi oss muligheten til å styrke vårt fokus på bærekraft og bidra til positiv endring i samfunnet, sier Solhaug begeistret

UN Global Compact gir sine medlemmer tilgang til ressurser, veiledning og beste praksiser for å hjelpe dem med å oppfylle sine bærekraftsmål. Gjennom deltakelse i UN Global Compact blir Servi Group AS en aktiv deltaker i det globale fellesskapet som arbeider for en mer bærekraftig og ansvarlig næringslivspraksis.

10 prinsipper

–Vi ønsker Servi Group AS hjertelig velkommen som medlem. Det er bra at de slutter seg til de 10 prinsippene for ansvarlig næringsliv, og ønsker å øke sitt bærekraftsengasjement- og arbeid innad i bedriften, sier Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge.

Kilde: Pressemelding fra Servi Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094