23948sdkhjf

Kongsberg Maritime og BMA Technology inngår strategisk allianse

Alliansen går ut å levere elektriske systemløsninger til tyrkisk skipsbyggingsindustri.

Det nye partnerskapet som vil «transformere» måten Kongsberg støtter tyrkiske verft og elektrifisering i industrien

Kongsberg Maritime og BMA Technology har dannet en strategisk samarbeidsallianse for å støtte levering av lavspenningselektriske produkter og ingeniørtjenester til tyrkiske verft.

BMA Technology, basert i Gebze Organized Industrial Zone, øst for Istanbul, er et teknologiselskap som leverer elektriske systemløsninger for den marine industrien.

Avtalen

Som en del av allianseavtalen vil BMA Technology produsere, montere og teste Kongsberg Maritime elektriske lavspenningsprodukter i sitt anlegg i Türkiye. Selskapet vil også gi ingeniørstøtte og utføre igangkjøringsarbeid på produktene ved de lokale verftene, i samarbeid med Kongsberg Maritime-teamet i Istanbul.

- Vi er glade for å ha dannet denne alliansen med BMA Technology, som vil forandre måten vi kan gi lokal, dedikert støtte og levere høykvalitets elektriske produkter direkte til de mange tyrkiske verftene, sier Knut Ivar Dybdal i Kongsberg Maritime.

Elektrifisering av fartøy

- Når shippingindustrien beveger seg mot mer elektrifisering av fartøyer, må vi utvikle utvalget av produkter og tjenester vi kan tilby. Denne strategiske alliansen bringer begge selskapene sammen med et felles mål om å tilby mer avanserte elektriske fremdriftsløsninger direkte til verft. Det har også den ekstra fordelen av et lokalt, svært dyktig og dedikert team som kan jobbe tett med skipsbyggere, gjennom installasjon og igangkjøring av disse komplekse elektriske systemene, legger han til.

BMA Technology er en leverandør av elektriske løsninger, med hovedfokus på utvikling, programvareutvikling og produksjon av systemer for elektrisk fremdrift av skip. Dets elektriske systemer er installert på et økende antall fartøy, på tvers av en rekke sektorer, inkludert fiske, offshore, slepebåter og passasjerer.

Fornøyd med avtalen

Mr. Ferhat Özdamar, styreleder i BMA Technology er tilfreds med partnerskapet.

- Dette strategiske partnerskapet er viktig for oss. Vi er entusiastiske til å slå oss sammen med Kongsberg Maritime, en global leder kjent for sin innovasjon og forpliktelse til fortreffelighet. Sammen er vi satt til å levere banebrytende løsninger til lokale og globale markeder, sier han.

Kilde: Pressemelding fra Kongsberg Gruppen

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094