23948sdkhjf

Øksnes Teknikk AS blir en del av Satema gruppen

Satema og Øksnes Teknikk enige om oppkjøp av det velrennomerte selskapet i Moss.

Satema AS, en markedsledende aktør innen profesjonell strømforsyning, kunngjør at selskapet har kommet til enighet med Øksnes Teknikk AS om oppkjøp av selskapet.

Et selskap anerkjent for leveranser av skreddersydde løsninger for bygg og anleggssektoren. Det strategiske oppkjøpet vil ytterligere styrke Satemas posisjon som ledende leverandør av produkter, løsninger og tjenester til bygg og anleggsbransjen.

Spennende mulighet

"Øksnes Teknikk har etablert seg som en betrodd partner i bransjen, og oppkjøpet representerer en spennende mulighet for Satema til å utvide sitt produktsortiment og styrke sin ekspertise innen bygg og anlegg. Gjennom denne transaksjonen vil Satema kunne tilby enda mer omfattende tekniske løsninger og skreddersydde tjenester til sine kunder", heter det i en pressemelding fra Satema.

- Vi er begeistret over å kunngjøre oppkjøpet av Øksnes Teknikk AS. Deres sterke posisjon, dyktige medarbeidere og omfattende tekniske kompetanse gjør Øksnes Teknikk til et verdifullt tilskudd. Ved å kombinere våre ressurser og ekspertise, vil vi kunne levere enda mer innovative og skreddersydde løsninger til våre kunder, sier Thomas Schumann Østgaard, administrerende direktør i Satema.

Vinn-vinn-situasjon

- Vi gleder oss til et tettere samarbeid med Satema på alt i fra produktutvikling og produksjon til salg og kundeoppfølging. Vi ser det som en vinn-vinn for oss og våre kunder. Samarbeidet vil gi økt produkt- og tjenestetilbud, samt raskere leveranser, uttaler Kjell Roger Øksnes, daglig leder i Øksnes Teknikk AS

Oppkjøpet av Øksnes Teknikk AS er i tråd med Satema sin strategi om å vokse på tyngre bygg- og anleggsutstyr i Norden. Med dette oppkjøpet vil Satema kunne utnytte synergier og skape en plattform for videre vekst og suksess i begge selskaper.

Realisere synergier

Denne oppkjøpsavtalen representerer et betydelig steg fremover for både Satema og Øksnes Teknikk. Begge selskapene ser frem til å realisere synergier og til å fortsette å skape innovative løsninger for kundene.

Kilde: Pressemelding fra Satema

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078