23948sdkhjf

Han blir ny styreleder i Sykkylven Stål

Sykkylven stål får ny styreleder. Han heter Gunnar Stein Hareide.

I tillegg til å bli styreleder for Sykkylven Stål, får Hareide også ansvaret for søsterselskapet Dynoform.

Gunnar Stein Hareide har ifølge en pressemelding lang erfaring som styreleder og styremedlem i en rekke ulike bedrifter, blant annet Spilka, Granne Forsikring, Jets Vacuum, SINTEF og Norsk Industri. Han har også vært styreleder i ÅKP.

Styrke lokalt næringsliv

– Jeg er sterkt opptatt av vekst og styrking av vår flotte region og næringsliv. Sykkylven Stål er en spennende bedrift som har valgt å ha flere bein å stå på og er dermed godt rustet for urolige perioder, som vi til dels er inne i nå, sier Hareide i en pressemelding.

Hareide tar over som styreleder etter Karl Inge Rekdal, som er daglig leder både i Sykkylven Stål og Dynoform. Han har vært styreleder i to år, men går nå over i funksjonen som nestleder.

– Vi er veldig glade for å få en så erfaren og kompetent styreleder inn i Sykkylven Stål, sier Karl Inge Rekdal.

Metall og plastkompositt

Sykkylven Stål er en høyteknologisk kompetansebedrift innen bearbeiding og overflatebehandling av metall og plastkompositter. Under merkevaren Dyfosit også produserer bedriften patenterte funksjoner som skal heve komforten i lenestoler.

Dynoform leverer egenproduserte utemøbler som er skapt for å tåle norsk klima, samt undervisningsmøbler med smarte løsninger og lang holdbarhet.

40 ansatte

Sykkylven Stål ble stiftet i 2003 og har i dag 40 ansatte. I 2022 hadde selskapet en omsetning på 73 millioner kroner.

Kilde: Pressemelding fra Sykkylven Stål

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079