23948sdkhjf

Aker BP og Equinor arrangerer leverandør-seminar

For å kick-starte Outlook North-konferansen vil Aker BP og Equinoir arrangere leverandør-seminar 1. november fra 08.00 til 10.30 på Quality Hotel Harstad.

På seminaret kan du møte Mette H. Otterøy, direktør for anskaffelser i Equinor og Rolf Kristian Stave Nystein, VP Supply Chain Management & Logistics i Aker BP.

Alle som ønsker å bli eller er leverandør

Målgruppen for seminaret er alle som er, eller ønsker å bli leverandører til olje- og energinæringen, samt øvrige interesserte. Man arrangerer dette fordi man ønsker å utvikle næringen og styrke samarbeidet med leverandører i Nord-Norge ytterligere.

Arrangørene håper at de kommer i kontakt med eksisterende og nye leverandører, og de vil bruke seminaret til å fortelle om sine kommende prosjekter og aktiviteter som kan være relevant for leverandørene. Alle er velkomne til å stille spørsmål, og både Equinor og Aker BP er tilgjengelig for samtaler for de som er interessert

Aker BP har en stor prosjektportefølje

Juni i år godkjente stortinget Aker BPs planer for utbygging og drift for Yggdrasil-området og Fenris, samt videreutvikling av Valhall. Yggdrasil og Valhall PWP-Fenris ugjør alene over 165 milliarder kroner i investeringer, og omkring 65 prosent av disse investeringene skal komme fra norske leverandører.

Programmet for seminaret

08:00 Det serveres kaffe og lett frokost

08:50 Velkommen ved Rolf Kristian Stave Nystein, Aker BP og Mette H. Ottøy, Equinor

09:00 Presentasjon ved Equinor

09:30 Presentasjon ved Aker BP

10:00 Spørsmål fra salen

10:30 Avslutning

Kilde: Pressemelding fra Aker BP

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111