23948sdkhjf

Skogly Blikk & Tak: Mye å gjøre etter «Hans»

Skogly Blikk & Tak merker at folk er blitt mer tilbakeholdne med å rehabilitere tak, men ekstremværet «Hans» har økt etterspørselen etter Modum-bedriftens kompetanse.

- Lekkasjene har nærmest stått i kø den siste tiden, det har gjort at vi har mer enn nok å gjøre, sier Jonas Olsen i Skogly Blikk & Tak i Åmot i Modum kommune.

Framtiden ser lys ut

Han forteller til Bygdeposten at selv om folk har fått dårligere råd og i større grad vegrer seg for å legge et nytt tak til 150.000 til 200.000 kroner, så ser framtiden lys ut for bedriften.

– Selv om det kan bli mer kamp om takene etter hvert, ser det veldig lyst ut for oss. Vi skal klare oss. Vi har et såpass stort område vi jobber på. Tette tak og gravsteiner vil det alltid være behov for, sier han til Bygdeposten.

Har stor ordrereserve

Uansett er høstsesongen den mest hektiske for blikkenslagerbransjen, og så er også tilfellet for Skogly Blikk og Tak. Firmaet jobber både mot private og bedrifts-kunder, og de seks ansatte i firmaet har en stor ordrereserve å ta av utover vinteren.

For ett år siden flyttet bedriften inn nye lokaler i Åmot. Beliggenheten gjorde dem mer synlig, og Olsen opplyser at de har merket en økning i antall drop-in-kunder. Og det skjer uten at de har brukt ett øre på profilering.

Kilde: Bygdeposten

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093