23948sdkhjf

Nytt samarbeid i robotbransjen

Imperietek og Kameleon Robotics inngår nytt strategisk samarbeid om distribusjon og systemintegrasjon av samarbeidende roboter fra Universal Robots i Norge.

Imperietek, en av landets ledende systemintegratorer innen mekanisk industri, og Kameleon Robotics, kjent for sin ekspertise innen robotteknologi, er stolte av å kunngjøre sitt nye strategiske samarbeid.

Endrer distributør

I Norge har robotprodusenten Universal Robots to distributørnettverk. Kameleon Robotics er den største av distributørene. Imperietek er en av Norges mestselgende systemintegratorer og har de siste tre årene inngått i det andre nettverket. Fra september 2023 endrer de distributør til Kameleon Robotics. 

- Imperietek har utviklet en standardløsning for betjening innen CNC. Denne løsningen forenkler erstatningen av de mest rutinemessige arbeidsoppgavene knyttet til maskinbetjening. Denne gjør det enklere for bedrifter å erstatte de mest rutinemessige arbeidsoppgavene knyttet til maskinbetjening. På den måten kan CNCoperatører betjene en større maskinpark eller overføres til andre verdiskapende oppgaver i produksjonen. Vi
tror roboter kan gjøre produksjon i Norge enda mer lønnsom og attraktivt, sier daglig leder Joar Kleiveland i Imperietek.

Samarbeid: Disse skal samarbeide om roboter: Fra venstre: Emil Nissfolk og Lars Kjelling (begge fra Kameleon Robotics), Joar Kleiveland og Erlend Sie fra Imperietek. Foto: Kameleon Robotics

Forsterket tilnærming i Norge

Med fokus på samarbeidende roboter, har Kameleon Robotics etablert seg som en Norges største leverandører av robotløsninger til produksjonsbedrifter innen næringsmiddel og sveiseindustrien. Nå, med inngåelsen av et samarbeid med Imperietek, forventes det en forsterket tilnærming mot den mekaniske industrien i Norge.

- Med Imperietek på laget, tror jeg også mekanisk industri i Norge får et langt bedre tilbud. Vi ser at markedet har etterspurt standardiserte robotløsninger som er enkle å sette i drift. Samarbeidet med Imperietek åpner derfor for nye spennende løsninger for mekaniske produksjonsbedrifter, sier Lars Kjelling, daglig leder i Kameleon Robotics. 

Kilde: Pressemelding fra Kameleon Robotics

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063