23948sdkhjf

Forberedende fjerningsoppdrag offshore for AF Gruppen

AF Gruppen er tildelt kontrakt fra Heerema Marine Contractors SE for prosjektering og klargjøring av overbygning for fjerning i moduler på Equinors hovedplattform på Heimdalsfeltet i den norske delen av Nordsjøen.

Kartlegging av offshore-plattformen vil starte i år, etterfulgt av detaljert prosjektering og forberedende arbeid som skal utføres i løpet av de neste tre årene.

-Vi er veldig fornøyde med å ha blitt tildelt denne kontrakten av Heerema Marine Contractors (HMC). I samarbeid med både Heerema Marine Contractors og Equinor ser vi frem til å starte dette viktige arbeidet. I dette prosjektet vil vi undersøke, prosjektere og forberede for fjerning av den 20 000 tonn tunge overbygningen ved omvendt installasjon, sier Lars Myhre Hjelemset, som er konserndirektør Offshore i AF Gruppen.

Han legger til at dette prosjektet er en viktig fortsettelse innenfor en av AF Gruppens kjernekompetanser, og at tildelingen er en anerkjennelse av selskapets erfaring med å levere trygge og effektive offshore-løsninger.

Kilde: Pressemelding fra AF Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.113