23948sdkhjf

Sverdrup Steel introduserer Circle Green Stainless Steel

- Det er en viktig del av vår virksomhet å bistå våre partnere og kunder med mer bærekraftige og kostnadseffektive løsninger ved å utnytte fordelene med høyytelseslegeringer.

Det sier salgsdirektør Steffenen Pettersen i Sverdrup Steel. Stålleverandøren i Stavanger satser nå på Outokumpus «Cricle Green» rustfrie stål.

 Enda mer bærekraftig

- Nå har vi tatt neste skritt mot å tilby svært bærekraftige løsninger til våre globale kunder. Sverdrup Steel vil nå levere hele spekteret av Circle Green i betydelige volumer fra våre servicesentre i Norge for raske leveranser til ditt neste prosjekt,sier Pettersen videre.

Circle Green er ifølge Outokumpu verdens mest bærekraftige rustfrie stål. Den har det laveste karbonavtrykket i bransjen – en reduksjon på opptil 92 prosent sammenlignet med det globale gjennomsnittet, ifølge leverandøren selv.

Vår strategi i flere år

-Vårt økte fokus på bærekraft gjenspeiler den økende betydningen av dette temaet på tvers av bransjen. Bærekraftig rustfritt stål har vært en del av vår strategi i mange år, og dette samarbeidet er neste fase for oss mot en bedre morgendag, sier salgsdirektøren i Sverdrup Steel.

Beregninger viser at globalt gjennomsnittlig CO₂-utslipp er 6,1 tonn CO₂ per tonn rustfritt stål. Outokumpu Circle Green CO₂-utslipp: opptil 0,5 tonn CO₂ per tonn rustfritt stål.

- Hvorfor velge Circle Green rustfritt stål?

- For det første er dette det rustfrie stålet med det laveste karbonavtrykket i bransjen. Videre kan man bli en forløper i bransjen ved å velge Circle Green for neste prosjekt, og ikke minst reduserer man CO2-avtrykket og at man dermed kan nå bærekraftsmålene sine, svarer Steffen Pettersen avslutningsvis.

Kilde: Pressemelding fra Sverdrup Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109