23948sdkhjf

Tata Steel UK nærmere en løsning

Den britiske regjeringen er i samtaler med Tata Steel, Storbritannias største stålprodusent, for å overlevere en bistandspakke på 500 millioner pund som har som mål å sikre den langsiktige fremtiden til britisk stålproduksjon etter måneder med usikkerhet.

Ifølge Sky News er Whitehall-tjenestemenn og Tata Steel nær ved å bli enige om en avtale som vil forplikte mer enn 1 milliarder pund til fremtiden til Port Talbot-stålverket, men som til slutt kan resultere i tusenvis av tap av arbeidsplasser.

Kan fullføres denne måneden

Kilder sa i helgen at vilkårene i en avtale kan endres, men at det var håp om å fullføre den allerede denne måneden. En anonym kilde antydet at Tata Steel hadde forsøkt å overtale regjeringen til å øke den foreslåtte finansieringspakken den siste måneden, som fulgte måneder med forhandlinger mellom de to partene om nødvendig finansiering for en levedyktig fremtid.

 Det er Steeltimes International som skriver dette.

I henhold til planene som for øyeblikket er sett for seg, ville regjeringen forplikte omtrent 500 millioner pund av offentlig finansiering til selskapet, mens Tata Steels indiske eiere ville signere 700 millioner pund av kapitalutgifter over en flerårsperiode.

Kilde: Steeltimes International

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079