23948sdkhjf

Ny leder for strategi og oppkjøp i Garda Sikring

Garda Sikring ansetter Eigil Botten i viktig stilling.

Garda Sikring vokser raskt over hele Norden, og har store ambisjoner for videre vekst.

- Det var derfor nå behov for å få på plass stillingen som leder for strategi og M&A. Eigil Botten er nå ansatt, og han går rett inn i viktige pågående og kommende oppkjøpsprosesser, sier konsernsjef Jon Ola Stokke i Garda Sikring Group.

Mange års erfaring

Eigil Botten kommer fra Cardo Partners hvor han har vært konsulent og partner. Han har ni års erfaring som rådgiver i strategi-, oppkjøp- og forbedringsprosesser på tvers av bransjer.

-For oss er dette en viktig signering, og vi er veldig fornøyde med å få en så dyktig og erfaren strategisk tallknuser på laget for å bistå oss, våre partnere og eiere i de nåværende og mange oppkjøpene som planlegges fremover. Vi er og skal være den ledende aktøren innen fysisk sikring i Norden og det krever gode prosesser og høy kompetanse. At Eigil velger oss setter jeg stor pris på, og med han ombord kan vi enda raskere ta nye markedsandeler i Norden. Vi merker stor pågang fra markedet på våre tjenester og produkter, og fra aktører i bransjen som ønsker å bli en del av laget vårt. Vi har mye spennende på gang fremover,» sier Stokke.

Kilde: Pressemelding fra Garda Sikring

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.236