23948sdkhjf

Vil vinne VM i entreprenørskap

Harald Sverdrup, konsernsjef i K.A. Rasmussen, en av Europas ledende bedrifter innen edelmetaller er i World Entrepreneur Of The Year-finalen i Monaco
Harald U. Sverdrup ble i 2012 i konkurranse med næringslivsledere fra hele landet kåret til Norges fremste vekstskaper. Dermed kvalifiserte han seg til VM i entreprenørskap, og prisen utdeles på lørdag i Monaco.

Harald U. Sverdrup er arbeidende styreformann og medeier i K.A. Rasmussen AS. Bedriften er Nordens største leverandør av edelmetaller og tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter, fra sølvbestikk til katalysatorer brukt i kjemisk industri. Selskapet er etablert i åtte europeiske land. I 2011 oppnådde K.A. Rasmussen en omsetning på nærmere 2,3 milliarder kroner, en økning på 82 % siden 2010.

Hamarsingen uttaler til Hamar Arbeiderblad at han er i Monaco for å vinne, og at hans kjepphest er kampen mot janteloven.

- Den står sterkt på Hamar. På Hamar er det mange som kan, men som ikke våger på grunn av janteloven. Altfor mange sier at «dette går itte». Der jeg er får ingen lov til å drive med janteloven, sier Sverdrup og legger til: - Jeg vil foreslå en ny «Hamar-lov»: Vi kan alt - vi har bare ikke rukket det ennå!

Tidligere har blant andre Bjørn Kjos og Petter Stordalen deltatt i World Entrepreneur Of The Year-finalen i Monaco uten hell.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079